Qui som?

Som una companyia dedicada a la confecció i distribució de lots de Nadal per a empreses. La passió per la gastronomia ens va dur a engegar el Traginer amb la clara voluntat d’elaborar lots de Nadal amb un producte de qualitat, honest i compromès amb el territori que us facin gaudir de valent. 

Què us oferim?

Més d’una trentena de lots de Nadal per a que trieu, remeneu i n’escolliu el que més goig us faci. Hi trobareu torrons elaborats artesanalment a Agramunt, un oli d’oliva premiat arreu del món, vins i caves ecològics elaborats al Penedès i un llarg etcètera de productes minuciosament seleccionats amb els quals obsequiar amb un fantàstic detall gastronòmic el vostre equip, clients, proveïdors, família o amics.

Com ho fem?

Procurem dissenyar un ampli ventall d’opcions que satisfacin les necessitats dels qui confien en nosaltres, però si desitgeu que us preparem una composició completament a mida d’acord amb els vostres requeriments tant de producte com de preu, demaneu-nos-ho i estarem encantats de d’elaborar-vos un lot 100% al vostre gust!

Qualitat i proximitat amb compromís social

Si tres valors són els que defineixen el motiu fundacional i la forma de fer de el Traginer, són aquests: la minuciosa selecció de productes de gran qualitat amb els que confeccionem els lots de Nadal, la proximitat dels productors amb qui treballem i el seu arrelament al territori i, finalment, el ferm compromís social en forma de col·laboració amb el Centre Especial de Treball Miton per a dur a terme el manipulat i el muntatge dels lots.

Perquè no tenim botiga online?

Perquè som partidaris reunir-nos de forma presencial, conèixer qui sou i que ens conegueu, dur-vos un tastet dels nostres productes i explorar com podem treballar plegats mentre compartim un cafè o un dinar.