Qui som?

Som una petita companyia dedicada a la confecció i distribució de lots de Nadal per a empreses. La passió per la gastronomia ens va dur a engegar El Traginer amb la intenció d’elaborar lots de Nadal que us facin gaudir de valent.

Què us oferim?

Més d’una trentena de lots de Nadal per a que trieu, remeneu i n’escolliu el que més goig us faci. Hi trobareu torrons elaborats artesanalment a Agramunt, un oli d’oliva premiat arreu del món, vins i caves ecològics elaborats a l’Alt Penedès i un llarg etcètera de productes amb els quals obsequiar el vostre equip, clients, proveïdors, família i amics. Procurem dissenyar un ampli ventall d’alternatives que satisfacin les necessitats dels qui confien en nosaltres, però si no n’hi ha cap que us encaixi, demaneu i us en fem un a mida. Encantats!

Com ho fem?

Els proveïdors amb qui treballem ens abasteixen del bo i millor dels seus productes per tal d’elaborar els nostres (de fet, els vostres) lots de Nadal.
Una vegada rebem els torrons, el vi, les conserves, etc., la secció de manipulats de la Fundació Iris munta els lots i els deixa a punt per al transport. Ens encanta treballar amb la Fundació Iris!
Lliurem els lots a l’empresa el dia i hora que més us convingui, i si sou una empresa amb més d’una seu i uns van aquí i els altres van allà, no hi ha cap problema.

Perquè no tenim botiga online?

Perquè som partidaris reunir-nos de forma presencial, conèixer qui sou i que ens conegueu, dur-vos un tastet dels nostres productes i explorar com podem treballar plegats mentre compartim un cafè o un dinar.